Logo

Over ons

The Immediate Edge heet u van harte welkom! Ons AI-platform is ontworpen om traders van alle niveaus, van beginners tot experts, te helpen bij hun reis door de financiële markten. Geniet van een probleemloze handelservaring met ons – word nu lid en laten we samen door de markten navigeren!

CEO

Start Digital Trading, een mooie toekomst in het verschiet!

Digitaal of online handelen is exponentieel gegroeid en deze trend zal niet snel afnemen.

Handelen vanuit huis is meer dan verviervoudigd en bereikte een piek nadat Covid-19 zich begon te verspreiden.

Dit gebeurt allemaal met een reden en het heeft te maken met het feit dat veel mensen toegang beginnen te krijgen tot meer geavanceerde handelstools nadat ze het potentieel van online handelen hebben ingezien.

Nu beginnen

Marktvolatiliteit compenseren door geteste AI-protocollen toe te passen!

We weten dat Bitcoin en andere cryptocurrencies zoals Ethereum of Ripple beleggers onder druk zetten vanwege hun zeer volatiele aard. Immediate Edge maakt gebruik van een breed scala aan algoritmische protocollen die zijn ontworpen om de marktvolatiliteit te compenseren. De technologie is niet geheel nieuw, maar de manier waarop deze wordt gebruikt en geïmplementeerd is uniek en kan in geen enkel ander systeem worden gevonden. Onze klanten hebben deze software geprezen en de feedback die we kregen kon niet beter zijn. Leden uit landen als het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Australië, Zwitserland, Duitsland en België hebben allemaal geschreven om onze researchmedewerkers te bedanken en ons te vertellen hoe Immediate Edge hun leven heeft veranderd. Als je echt op zoek bent naar een kans om een verandering teweeg te brengen en bereid bent om minimaal €/£/$250 te riskeren, dan is Immediate Edge de software waar je op zou moeten wedden.